BURGER SE ŠPALDOU

BURGER SE ŠPALDOU

Dekorativní směs k výrobě vegetariánského burgeru. Příprava viz. příložená receptura.

Vstupní suroviny:
50 kg Granesso špaldový burger ANR 12536, 50 kg teplé vody

Koření a přídavné látky na kg:
20 g rostlinného oleje

Pro zjemnění:
loupaná sezamová semínka

Pracovní postup:
1. Granesso špaldový burger smíchat 1:1 s teplou vodou (cca 40°C) a olejem.
2. Směs nechat při teplotě 0-2°C minimálně 2 hodiny odpočinout.
3. Formovat burgry.
4. Obalit v sezamovém semínku.

Příprava:
Ve fritéze nebo pánvi fritovat při 180°C cca 3-4 minuty.

Pro další zajímavé receptury nás prosím kontaktujte na +420 730 109 727.

Špalda

O špaldě se traduje, že obsahuje všechny důležité složky pro zdravý lidský organizmus, že je takovým "léčivým" obilím. Obsahuje více minerálních látek, vitamínů a bílkovin než běžná pšenice. Špalda stimuluje imunitní systém člověka, je lehce stravitelná a má mnohem nižší toxicitu pro alergické jedince. Lepek pšenice špaldy je sice lépe stravitelný, přesto není vhodný pro bezlepkovou dietu. Špalda samotná je přirozeně odolná proti chorobám a škůdcům, je tedy často pěstována v BIO režimu. Výnosy však nejsou velké, proto je její cena proti běžné pšenici vyšší.

Dostupnost: skladem (12×)
Kat. č.: 12536.5CZ
Velikost
Dostupnost Kat. č. Cena bez DPH Cena vč. DPH  
5 kgskladem (12×)12536.5CZ
251,30 Kč
289,00 Kč
 

Nákupní košík

Distributor:

TRACTO s.r.o.

tel.: +420 730 109 727
e-mail: tractosro@tracto.cz

Obchodní podmínky