Tracto Pacovis
Řadit dle: výchozí | abecedy | ceny Zobrazit: vše | jen slevy | jen novinky Výpis: karty produktů | galerie motivů
Vhodná na rybu, drůbež, telecí, skopové, hovězí, vepřové maso, chuťový profil: bylinky s máslem. Marináda neobsahuje alergeny a glutamát.
Vhodná na rybu, skopové, vepřové chuť: česnek, provensálské bylinky
Vhodná na vepřové maso, chuťový profil: slad, chmel, obs. alkohol 5%. Marináda obsahuje alegen lepek, vzhledem k tomu že obsahuje pravé pivo. Dále alergeny: mléko a hořčičné semínko.
Vhodná na rybu, drůbež, chuť: estragonu (pelyněk)
Vhodná na: rybu, hovězí a vepřové maso
Vhodná na: drůbež, skopové a vepřové maso
Vhodná na všechny druhy mas, chuť: bylinky, hořčice, paprika
Vhodná na rybu, drůbež, vepřové maso, chuť: exotická, ovocně jemná curry s kokosovým mlékem
Výtečná marináda na všechny druhy zvěřinových mas.
Výroba roastbeefu inovativní metodou vhodná pro lahůdkáře a masný průmysl. Jako povrchové koření navrhujeme kořenící směs Rustikus nebo Pikant Mix.
Nová generace láku v tekuté formě. Pro nástřik na 20% se smíchá jen 60 g láku s 1 litrem vody. Produkt je velmi stabilní o proti lákům v suché formě, kde smějí být karageny, proteiny a zahušťovadla ve vodě jen krátkou dobu. Tím odpadají ztráty a i pracnost s tímto lákem je velmi pohodlná.
Folie s již naneseným kořením (bylinka - viz. vyobrazení a pepřový dekor). Folie se přiloží na maso, které se následně dá do vakuového sáčku nebo formy na min. 8 hod. Potom se folie jen sejme a na mase zůstane pevně přilnutý dekorační pokryv.