BURGER SE ZELENOU ŠPALDOU
Směs na výrobu vegetariánských burgrů s atraktivním semínkem zelené špaldy.
Vstupní suroviny:
50 kg Granesso Grünkern burger ANR 12537, 50 kg teplé vody
Koření a přídavné látky na kg:
20 g rostlinného oleje
Pracovní postup:
1. Granesso Grünkern burger smíchat 1:1 s teplou vodou (cca 40°C) a olejem.
2. Směs nechat při teplotě 0-2°C minimálně 2 hodiny odpočinout.
3. Formovat burgry.
Příprava:
Ve fritéze nebo pánvi fritovat při 180°C cca 3-4 minuty.
Pro další zajímavé receptury nás prosím kontaktujte na +420 730 109 727.
Zelená špalda
Někdy též zelená zrna (grünkern) je vlastně špalda, která byla sklizena před dozráním, na začátku takzvané voskové zralosti zrn. Nezaměnitelné aroma zelené špaldy vzniká při procesu sušení sklizených zrn při 120 °C. Zelená špalda se využívat i v dalších odvětvích, vyráběl se z ní například slad pro pivovary. Ze špaldy se vyrábějí základy nebo přídavky do těstovin a müsli. Zrna špaldy se dále zpracovávají na kroupy, krupici či vločky vhodné do kaší nebo polévek. Speciální přípravou zelených zrn získáváme tzv. zelený kaviár. Velice populární je špaldový bulgur. Známé je také špaldové pivo a špaldová káva.
Dostupnost: | na objednávku |
Kat. č.: | 12537.1 |
Velikost | Dostupnost | Kat. č. | Cena bez DPH | Cena vč. DPH | |
1 kg | na objednávku | 12537.1 | 260,00 Kč | 299,00 Kč |